tiistai 16. helmikuuta 2010

Meijän Keijo :)
Kukaan ei varmaan voi tälläistä naamaa katsoa hymyilemättä? Pakostikin suu vääntyy hymyyn vai mitä? Se on Meijän superihana Keijo. Jotain huvittavaa boksereissa on, sillä enemmän kuin usein vastaantulijoiden naamat vääntyvät hymyyn ja autoista tuijotellaan pitkään suu korvissa. Toisaalta kiva, sillä aika pienestä saa ihmiset hymyilemään.

ÄRSYTTÄÄ....
Meijän seinäpanelit, koivunväriset sellaiset.
Koska nämä tulevat uudelleen muotiin, kyselee hän? Onko mitään mahiksia? :)
Jotenkin ne on tyylikkäät, laadukkaat ja jopa kalliitkin, mutta tökkii pahasti. Kuinka paljon valoisampaa ja vaaleampaa tiloista tulisikaan, vaan liian iso homma, koska kodissamme näitä on enemmän kuin laki sallii. Tämän talon rakentaja omisti tehtaan, jossa näitä paneleja valmistettiin, joten ei siis ihme, että niitä on joka paikassa. Edelleen ärsyttäää...ÄRSYTTÄÄ VIELÄ ENEMMÄN...
Makkarin mäntypanelit - ihan kauheat. Näihin ehdottomasti haluaisin saada tapetit, mutta kohta vuorotteluvapaalainen ei kyllä juuri tapetteja ostele, joten pitää tyytyä näihin, vaikka kuinka ärsyttää.
Huomenna taas parempi päivä ja aurinko paistaa... :)

3 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Ensinnäkin Keijo-poika on vallan sulonen <3

Sitten - sori - mulla on kyllä edelliset postauksesi menneet ihan ohi... aina teillä mielelläni piipahdan. No onpa kumma - oikeasti!

Voi ihanaa - sinä teet sen mitä itse kaiholla ajattelen. Vuorotteluvapaalle.
Se on kuule hieno juttu jäädä välillä pois oravanpyörästä. Minäkin puhuin esimiehelleni niin hän tuumasi, että jos ei työnteko kiinnosta niin aina niitä tulijoita riittää. Ilikiä sanon minä!!! Oikeasti - voisin harkita samaa, mutta varmaankin meidän työpaikalla olevan tilanteen vuoksi en voi jäädä. Meillä kun ei tiedä vaikka muutaman vuoden kuluttua työt loppuu.
Ja sitä en ala edes ajattelemaan mitä se toisi tullessaan...

Mutta sinun puolestasi olen ILOINEN. Tosi mukavaa ja voin vain kuvitella sinun fiiliksesi siellä. Kuule nuo koivupanelit sun muut ovat pientä kaiken muun ihanan rinnalla.

Enkä menis kyllä noita moittimaankaan. Teillä on kotoinen, lämmin ihana tunnelma siellä.

Käynpäs katsomassa mitä kivaa sulla on myynnissä.
Terkuin AS

Arja kirjoitti...

Keijo on söpö :-))

Ei noi olohuoneen seinät oo yhtään rumat....
en ole aijemmista kuvista edes hoksannu niiden olevan panelia. Tosihan on ettei me naiset taideta koskaan olla kotiimme täysin tyytyväisiä ;-)))HIh.....
Mukavaa keskiviikkoa!

Ainosofia kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi <3