sunnuntai 14. helmikuuta 2010

"Kuiskaan joka ilta hyvää yötä sinulle" sanoi Nasu Puhille. "Mutta minähän asun metsän toisella laidalla" Puh sanoi. "Juuri siksi. Voin kuvitella, että olet lähellä."
Tämä ylläoleva on tarkoitettu kaikille teille blogiystäville, sillä vaikka olette niin kaukana niin samaan aikaan kuitenkin niin lähellä.

Pohdiskelin aamutuimaan ystävyyttä - ja tulin lopputulokseen, että omaan elämääni mahtuu montaa erilaista ystävyyttä. Pidän teitä blogiystäväni erilaisina ja erityisinä Ystävinäni. Ystävyys ei välttämättä tarvitse kasvoja - kauniit sanat, aito kiinnostus ja kannustus ovat tärkeitä. Sitä olen teiltä blogiystäviltäni saanut niin hvyissä elämän hetkissä kuin vähän tyrskyisimmissäkin. Neuvoja, apua ja ideoita. Minusta kaikki Ystävyyden kriteerit täyttyvät, vaikka se erilaista ystävyyttä onkin. Te kaikki, jotka useimmin blogissani käytte, olen teistä onnellinen, sillä huomaan, että olen teillekin ihminen, jonka elämää ja asioita haluatte seurata, olla jollakin tapaa mukana, aidosti. Kiitos siis kaikista kommenteista ja käynneistä. Piipahdellaan vuoroin vieraissa jatkossakin
:)

6 kommenttia:

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle Suloista Ystävänpäivää!

Arja kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

Tirlittan kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää :)

Sari kirjoitti...

Ihanaista ystävänpäivää <3

Marge kirjoitti...

Hyvää ystävänpäiväiltaa!:)
Ihana tuo Nalle Puhin teksti:)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ompa ihania tavaroita huutiksessa! Kävimpä huutelemassa.Mukavaa alakanutta viikkoa

Mia