torstai 11. maaliskuuta 2010


Unelmia ja haaveita

Kun olet aikonut aloittaa, jotakin uutta ja ihanaa -
kuulet ehkä kun korvissa soi,
ääniä tuolta ja täältä:
"Et sinä osaa, et sinä voi, et edes uskalla yrittää".
Vaan älä usko - tietäsi kulje, turhilta luuloilta korvasi sulje,
ja elleivät voimasi perille yllä, matkallakin on mukavaa kyllä.
Iloisena saatat sanoa nyt, olenhan ainakin yrittänyt.
Tänään ennen kesäloman ja vuorotteluvapaan alkamista jäljellä 25 työpäivää.
Ei voi sanoin kuvailla tunnetta - kesäloma ja vuorotteluvapaa edessäpäin ja elämä hymyilee, kohta toivottavasti vieläkin leveämmin. 

Kaunista kevättä, aurinkoista kesää ja kuulasta syksyä tässä jo kovasti toivotaan, ja niitä unelmien ja haaveiden kypsymistä...toteutumistakin.
Irtautumista arjesta ja elämän pieniä nautintoja, itsensä kuntoon laittamista, pitkiä aamuja kahvikupin ääressä auringon noustessa - mihinkään ei ole kiire - ainakaan hetkeen :)

Jos malttaisin nauttia kesän - keräisin voimia, fiilistelisin....vaeltasin puutarhassa vailla päämäärää haistelemassa ruusun tuoksua, köllöttelisin keinussa sinitaivasta ihaillen, ottaisin aurinkoa veneen kannella, nauttien....

Sitten kun pieni mieleni olisi ladattu kaikella hyvällä ja kauniilla - muuttaisini elämäni suuntaa siihen, mistä pidän, mitä kaipaan, missä viihdyn - löytäisin elämälleni tarkoituksen.

Kaikki te, jotka olette aiempia postauksia lukeneet, tiedätte haaveeni - kenties siis toteutuu. Vielä tarvitsen paljon tukea ja kannustusta, tietoa ja neuvoa, eteenpäin pönkittämistä, vahvistusta ja onnenpotkuja ja jos sitä teiltä blogiystävälitä saan, niin olen siitä ikionnellinen.
Vaikka ulkona aurinko ei juuri nyt paista, niin sisäisesti lämmittää jo kovasti. Kiva saada mies taas työmatkalta kotiin illalla, sillä ilman miestäni elämä olisi kovin tylsää...

9 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kyllä sinä uskallat tarttua haaveeseesi, kerranhan täällä ollaan:-)) Kaunis kirjoitus koko postaus! Mukavaa torstai iltaa, minäkin saan mieheni työreissulta kotiin ;-) (Mulla mies viikot aina siellä etelässä.)

siirisofia kirjoitti...

Toivon kaikkea hyvää unelmasi toteutumiseksi!!

Eeviregina kirjoitti...

Jaksa vielä pinnistää muutama viikko! Tulee mieleen miehen vuorotteluvapaa, lähdimme rinkat selässä Afrikkaa kiertelemään. Olihan se ikimuistettava matka.
Kaunis koti teillä ja tosi paljon olette saaneet muutettua keittiötä remontissa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kaunis kirjoitus niinkuin Arja sanoi. Sinulla on ihanaa aikaa edessäpäin.
Haaveisiin pitää tarttua eikä antaa niiden mennä ohi!

Amalias Hem kirjoitti...

Todella hieno kirjoitus! Itselläni oli haave vuosikausia...nyt se on toteutunut :-)
Hieno blogi sinulla, ja aivan upea koti!

Nanna kirjoitti...

Kun jaksaa uskoa niihin unelmiin ja haaveisiin, ne kyllä toteutuvat ajan kanssa! :)
Minä olen tehnyt itselleni aarrekartan lyhyellä tähtäimellä ja nyt pikku hiljaa alan huomaamaan että ne toteutuvat sittenkin...;) Eli aina kannattaa olla niitä unelmia ja tarttua niihin!!
Kauniisti kirjoitit aiheesta! :)

Tilu kirjoitti...

Vuorotteluvapaa on hieno mahdollisuus ladata akkuja. Itse pidin vuorotteluvapaan kahdessa jaksossa, kesällä 2007 4kk ja kesällä 2008 3kk.
Teki hyvää.

Ihastuin tuossa edellisessä postauksessasi olleeseen rottinkiseen pelastusrenkaaseen, mistä olet sen ostanut?

Mukavaa viikonvaihdetta!

Lena kirjoitti...

Ihana aika edessäsi! Ja tulin kertomaan, että juuri voitit arvonnassani Carpe Diem liinan, denimtabletin ja ruutusydämen! Lähetäthän yhteystietosi vaikka sähköpostiini lena at villaveranda.net niin postitan paketin!

Una kirjoitti...

Täältäkin voimia ponnistuksellesi. =)