perjantai 19. helmikuuta 2010

Hortensian aika - kaipuu kesään

Sillä aikaa kun Isäntä kävi parturissa, minä piipahdin kylän kukkakaupassa ja löysin, ah...niin ihanan hortensian. Hortensiaa en ihan lähtenyt kyllä ostamaan, sillä ajattelin, ettei niiden aika olisi vielä, mutta hyvin kävi ja matkaan lähti mukaan olohuoneen nurkkaa sulostuttamaan.

Kivaa viikonloppua kaikille blogissa kävijöille!
10 000 kävijän raja rikkoutuu kohta, joten olisikohan se ensimmäisen arvonnan aika? Täytyypi käydä vakoilemassa, miten niitä on toteutettu, sen verran keltanokka vielä näissä hommissa olen :)


6 kommenttia:

siirisofia kirjoitti...

Valkoinen hortensia on NIIIIN kaunis!!
Mukavaa viikonloppua :)

Anne kirjoitti...

Moikka- Hortensan hain myös tänään kotiin :)Mukavaa viikonloppua.

Vuokko kirjoitti...

Hortensiaa ihailin minäkin tänään kauppakeskuksessa, kun porhalsin kukkakaupan ohi. Tarjolla oli kuitenkin vain sinisiä kukkia,joten sinne jäivät. Kaunis kukka, ei voi muuta sanoa :)

Wilhelmiina kirjoitti...

Moikka :)

Siitä vaan arvontaa pystyyn , paljon saapi vinkkiä muiden arvonnoista blogeissa :)

katsoin tuolla aiemmin että olit löytänyt nettiputiikista merellistä tunnelmaa -siis verhot . Mikähän nettiputiikki olisi kyseessä?
Hyvää viikonloppua teille!
Terkkusin W

Ainosofia kirjoitti...

Alemman postauksen aamuhetkikuvat ovat upeita <3

Ja hortensiaa täälläkin odotellaan... kun nyt törmäisi. Vaikka eipä kukaan taida kotiin tuoda jos en itse lähde hakemaan kaupungilta.
Muttakun on niin kylmää ei halua lähteä kuin pakollisille kauppareissuille ;)
Mukavaa viikonloppua <3

Hattaramaa kirjoitti...

Ihania Hortensioita. En raaski niitä koskaan ostaa, kun ne kerrat kun olen ostanut... ne on sitten kuolleet kuivuuttaan. Onneksi minulla kasvaa niitä Endles Summer hortensioita pihalla - kumpa vain kesällä kukkisivat.