perjantai 5. helmikuuta 2010
Kohti kevättä...

Vaikka lunta on roppakaupalla, talvi kauneimmillaan ja pakkasetkin taas palaamassa, niin silti mietteet on jo keväässä. Piipahteleepa jopa kesässä. Viikonlopun kunniaksi tarttui kaupasta mukaan pari kimppua tulppaaneja. Tällä viikolla olen muuttanut hieman blogin ulkoasua - toivottavasti tekin pidätte siitä. Yritän tässä käväistä myös teidän blogeissa viikonlopun aikana, sillä alkuvuosi on mennyt niin kaikessa muussa, joten nyt otan aikaa ja haen innostusta ja piristystä sivuiltanne.

6 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Hei pitkästäaikaa :)
Täällä kuolaan noita sinun kynttelikköjä. Sulla on kaksin kappalein ja minä olen vielä ilman.

Oikein mukavaa viikonloppua.
Blogin ulkoasu on kiva.

Arja kirjoitti...

Ihana ulkoasu on :-) Täällä toinenkin joka haluaa ton kynttilänjalan ;-) Se onkin seuraavana hankintalistalla, piti ostaa jo, mut päiväpeiton uusiminen meni edelle ;-) Mukavaa viikonloppua!

Sisustus Satiini kirjoitti...

Todella söpöjä nuo koirat! Ja tuo kynttilänjalka on kyllä upea, yhdyn edellisten kirjoittajien komtointiin siinä :)

Anne kirjoitti...

Moikka- mutta hei onkohan sinulla uusi sohvapöytä ;) taitaa olla ja se on hieno !! Kynttelikkö myös minulla mutta nyt kirpparinpöydällä, iikk, pitäisiköhän hakea pois.
Rentouttavaa viikonloppua !

malla kirjoitti...

hyppäsin heti vastavierailulle!!!:)sulla on aivan ihana koti ja söpöset bokserit,meiltä löytyy reilun vuojen ikänen eng.bulldoggi poika jytky salminen:)
nyt täytyy ottaa lisää kahavia ja tutkailla blogiasi,jossa ekaa kertaa vierailen!
mukavaa viikonloppua!

Paula kirjoitti...

Minäkin vierailen blogissasi ekaa kertaa. Ilmeikkäät ja suloiset lemmikit sinulla. Selvästi voi lukea niiden kasvoilta, missä mennään tai niinhän sitä ihminen viisaana kuvittelee.
Mitäs sitten kun pakkaset hellittävät, tuleeko sinusta helleakka?
Kiitos vierailustasi blogissani!