lauantai 21. marraskuuta 2009
Mistä näitä lyhtyjä oikein tulee?
Lauantai-iltaa blogiystäville toivottelee silakoita ulkona paistellut ja niistä vatsansa täyteen ahminut Pakkasakka :) Niin se lauantai taittuu taas iltaa kohti - johonkin se aika taas katosi. Tekemistä oli vaikka ja mitä, mutta juuri mitään ihmeellistä en sitten saanutkaan aikaan. Vähän myytävää lisäsin sisustusideoihin sekä huutikseen, jotta saan taas tilaa ostoksille.

Isäntä tuli koulutusreissultansa uuden auton kanssa - oli kuulemma vaan ihan piipahtanut mennessänsä autokaupassa ja auton ikkunassa luki hänen nimensä ja osta heti -hintaan. Naljailee siis minun osti-myynti -touhujani :) No, hänelle se on tarpeellinen työnsä vuoksi, joten anti nyt tämän kerran mennä, mutta vähän yllättäenhän sen vaihto nyt tuli kuitenkin.

Flunssa ei ole onneksi vielä yllättänyt, toivottavasti ei yllätäkään. Kaikkein viimeisemäksi toivoisin sitä joulun aikaan, kun on muutenkin vapaata ja ylimäärästä lomaa eikä sitä haluaisin kipeänä viettää. Toivotaan siis urakalla, ettei iske.

Kohta sauna päälle ja telkkarin ääreen - siinä se taitaa ilta mennä. Viis niistä tekemisistä, ehtiihän ne huomennakin, tai ensi viikolla tai.... :)

3 kommenttia:

FanniAuroora kirjoitti...

Hei ja kiitos käynnistäsi. Tulin nyt vastavierailulle kurkistelemman ihanaa kotiasi!! Kauniita ja harmoonisia kuvia olet ottanut. Linkitän sinut blogiini, niin muistan tulla vierailulle paremmalla ajalla ja ihastelemaan paremmin hurmaavia sisustusideoitasi =)

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia! Rentouttavaa lauantai-iltaa :-))

Iida Emilia kirjoitti...

Tekemistä ja ideoita olisi täälläkin päässä, mutta jotenkin tää pimeys vetää niin laiskaksi ja toimettomaksi! Ja täytyyhän se välillä osata vaan olla ja rentoutua :)

Ihania tunnelmakuvia! Lyhdyt ja kynttilät piristää niin ihanasti tähän aikaan vuodesta!

Rentouttavaa sunnuntaita!