perjantai 13. marraskuuta 2009

 
Posted by Picasa


Pieni liekki - suuri lämpö

Perjantai on melkein yhtä ihana viikonpäivä kuin sunnuntaikin - ihana, pitkä viikonloppu edessä. Huomenaamulla saa nukkua pitkään ja nauttia ihan ilman mitään ylimääräistä ajateltavaa aamukahvit kaikessa rauhassa. Voiko parempaa viikonloppua toivoa, vailla kiireen häivää? Muistakaa tekin rauhoittua ja rentoutua rakkaittenne ja perheenne kanssa viikonlopuksi. Mihin minulla olisi kiire?

Olen vähän "herkällä" päällä, sillä torstai-iltana oli hirvikolari ihan hiuskarvan päässä ja sekunneista kiinni, joten elämän tärkeimmät asiat ovat tällä hetkellä kovin pinnalla. Olisi ne kaksi hirveä tainneet voittaa minut kulkijan, pienellä autollani...

Varoituksen sana siis kaikille - kello oli puoli viisi eli juuri alkavan hämärän alussa, melkein metrilleen hirvivaaramerkin kohdalla ja turvaväliäkin edellä menneesseen autoon olisi saanut olla enemmän eli aitoa varovaisuuttakin oikeasti tarvitaan, ainakin minua se opetti tuleville automatkoille. Yksi minusta parhaimmista lauluista on Sauli Lehtosen "Mun aika mennä on", mutta onneksi minun aikani ei ollut vielä.

Nyt vaan nautitaan lumenvalkoisesta luonnosta ja lämpimästä tunnelmasta!

4 kommenttia:

Iida Emilia kirjoitti...

Hui! No onneksi ei tullut törmäystä! Kyllä varmasti pistää miettimään ja nauttimaan hetkistä tässä ja nyt!

Olipas kauniita tunnelmakuvia tullut tänne :)

Rauhaisaa viikonloppua!

Arja kirjoitti...

Kamalaa! Onneksi pääsit säikähdyksellä. Itse ajoin 2 vuotta sitten valotolpan kautta ojaan katolleen auton ja kyllä siinä muutamassa sekunnissa kerkes ajatella, et nyt kuolema tuli :-( Luojan kiitos, mut ei isoja vammoja tullut.
Henkinen puoli sai suurimman kolauksen.
Aivan ihana kuva sinulla taasen:-))
Mukavaa viikonloppua!

Lisay kirjoitti...

Onneksi selvisit saikahdyksella!
Minulle torstai-ilta on kiva,silla taalla vapaapaivani ovat perjantai ja lauantai.
Monet tekevat 6-paivaista viikkoa eli vain lauantai vapaa.Samoin lapsilla on koulua kuutena paivana viikossa.Mielestani perjanatain saisi olla myos vapaapaiva kaikille....
Kaunis kuva!!!

Sari kirjoitti...

Taisi tuo ihanainen suojelusenkeli olla matkassasi mukana <3 Kaunis kuva jälleen =)