lauantai 27. helmikuuta 2010

RELAX IN PALJU


Kylläpä olikin rentouttavaa, pitkästä aikaa. Paljua ei ole lämmitetty sitten viime Itsenäisyyspäivän, joten olipa mukava rentoutua kuumassa vedessä kylmää kuoharia nauttien.
Oman jännityksensä tuo liukas ja lumivallien ympäröimä polku, kun hilpaisemme (salaisuus, salaisuus: nakuna) kohti paljua kylppäristä kovaa vauhtia paljun lämpöön. Kukaan ei näe eikä kuule, joten täysinautinto on valmis.
Se siinä maalla asumisessa on pelkkää plussaa. Vähän liian aikaisin lämpeni palju neljäänkymmeneen asteeseen, joten ihan iltahämärän nautintoa ei päästy kokemaan, mutta jos sitten vielä vaikka huomenna pulahdettaisiin iltahämärissä kynttilän valoon.
Mukavaa viikonloppua!

tiistai 23. helmikuuta 2010




Valkoista pinkillä ja limellä...


Minä tyttö kun en mieleistäni kukkakaupasta saanut, niin piti tehdä itte :)
Samalla siinä verestelin taitojani...
White and Pink kimpussa pinkkejä ryhmäruusuja ja valkoista tulppaania, White and Lime kimpussa krysanteemeja, valkoista isoa ruusua, harsokukkaa sekä limeä neilikkaa.

perjantai 19. helmikuuta 2010

Hortensian aika - kaipuu kesään

Sillä aikaa kun Isäntä kävi parturissa, minä piipahdin kylän kukkakaupassa ja löysin, ah...niin ihanan hortensian. Hortensiaa en ihan lähtenyt kyllä ostamaan, sillä ajattelin, ettei niiden aika olisi vielä, mutta hyvin kävi ja matkaan lähti mukaan olohuoneen nurkkaa sulostuttamaan.

Kivaa viikonloppua kaikille blogissa kävijöille!
10 000 kävijän raja rikkoutuu kohta, joten olisikohan se ensimmäisen arvonnan aika? Täytyypi käydä vakoilemassa, miten niitä on toteutettu, sen verran keltanokka vielä näissä hommissa olen :)


Vaaleanpunainen hetki...
Hipsuttelin unenpöppörössä aamunlehteä hakemaan. Silmäni räpsähtivät hetkessä auki, kun astuin ulos ovesta ja näin tämän aamun kauneuden - oli pakko hakea kamera ja kuvata tämä jotenkin niin salaperäisen kaunis aamunhetki. Näkymä on suoraan meidän ulko-ovelta tielle päin, josta meille tullaan. Jotenkin tuli olo kuin Liisalla Ihmemassa - hyvin epätodellinen. Oli todella kylmä, sillä päälläni ei ollut kuinjokapuolelta virttynyt ja pimeässä heijastava Nalle Puh -yöpaita, mutta jotenkin kuitenkin niin lämmin. Tunsin, että olin hetkessä, keskellä jotain satua. Voiko kauniimpaa aamua olla - vaaleanpunainen hetki oli ja hetken päästä se katosi jäljettömiin....




torstai 18. helmikuuta 2010

Yksinkertaisen kaunis...
Kaiken ei aina tarvitse olla kallista ja prameaa - löysin kätköistäni tämän vanhan risukimpun ja se antaa kivaa kontrastia vaalealle seinälle vai mitä? Sitten taas huomasin ajattelevani itsekseni, että kyllä pienet, edulliset asiat voivat olla erittäin kauniita.

Hullaantunut Singereistä

Lämpimän takan vieressä, dokumenttitaulun alla sijaitsee ensimmäinen Singerin jalkani, toisen melkein jo myin, mutta onneksi tulin toisiin ajatuksiin. Löysin vanhan pöytälevyn, jolla peitin melko kulahtaneen koneen reijän, ja se sopii tuohon ihan passelisti.

tiistai 16. helmikuuta 2010

Meijän Keijo :)
Kukaan ei varmaan voi tälläistä naamaa katsoa hymyilemättä? Pakostikin suu vääntyy hymyyn vai mitä? Se on Meijän superihana Keijo. Jotain huvittavaa boksereissa on, sillä enemmän kuin usein vastaantulijoiden naamat vääntyvät hymyyn ja autoista tuijotellaan pitkään suu korvissa. Toisaalta kiva, sillä aika pienestä saa ihmiset hymyilemään.

ÄRSYTTÄÄ....
Meijän seinäpanelit, koivunväriset sellaiset.
Koska nämä tulevat uudelleen muotiin, kyselee hän? Onko mitään mahiksia? :)
Jotenkin ne on tyylikkäät, laadukkaat ja jopa kalliitkin, mutta tökkii pahasti. Kuinka paljon valoisampaa ja vaaleampaa tiloista tulisikaan, vaan liian iso homma, koska kodissamme näitä on enemmän kuin laki sallii. Tämän talon rakentaja omisti tehtaan, jossa näitä paneleja valmistettiin, joten ei siis ihme, että niitä on joka paikassa. Edelleen ärsyttäää...







ÄRSYTTÄÄ VIELÄ ENEMMÄN...
Makkarin mäntypanelit - ihan kauheat. Näihin ehdottomasti haluaisin saada tapetit, mutta kohta vuorotteluvapaalainen ei kyllä juuri tapetteja ostele, joten pitää tyytyä näihin, vaikka kuinka ärsyttää.
Huomenna taas parempi päivä ja aurinko paistaa... :)

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

"Kuiskaan joka ilta hyvää yötä sinulle" sanoi Nasu Puhille. "Mutta minähän asun metsän toisella laidalla" Puh sanoi. "Juuri siksi. Voin kuvitella, että olet lähellä."
Tämä ylläoleva on tarkoitettu kaikille teille blogiystäville, sillä vaikka olette niin kaukana niin samaan aikaan kuitenkin niin lähellä.

Pohdiskelin aamutuimaan ystävyyttä - ja tulin lopputulokseen, että omaan elämääni mahtuu montaa erilaista ystävyyttä. Pidän teitä blogiystäväni erilaisina ja erityisinä Ystävinäni. Ystävyys ei välttämättä tarvitse kasvoja - kauniit sanat, aito kiinnostus ja kannustus ovat tärkeitä. Sitä olen teiltä blogiystäviltäni saanut niin hvyissä elämän hetkissä kuin vähän tyrskyisimmissäkin. Neuvoja, apua ja ideoita. Minusta kaikki Ystävyyden kriteerit täyttyvät, vaikka se erilaista ystävyyttä onkin. Te kaikki, jotka useimmin blogissani käytte, olen teistä onnellinen, sillä huomaan, että olen teillekin ihminen, jonka elämää ja asioita haluatte seurata, olla jollakin tapaa mukana, aidosti. Kiitos siis kaikista kommenteista ja käynneistä. Piipahdellaan vuoroin vieraissa jatkossakin
:)

perjantai 12. helmikuuta 2010

Vapaalle polkuni vie.....
Nyt näin iltasella mieli on jo parempi ja ajatukset enemmän ruusunpunaisia.
Minulla on iloisia uutisia - jään vuorotteluvapaalle kesäkuun alkupuolella.
Otsikon tapaan, sitä vaan jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa ja se pätee.
Huhtikuun lopulla aloitan loman ja jatkan vuoden eteenpäin vuorotteluvapaalla.
Nautin elämästä - nautin elämästä ja nautin elämästä - se on suurin tavoitteeni.
Toki mietityttää, että tulotaso laskee hurjasti, mutta tällä hetkellä muut hyvinvointiin liittyvät asiat ovat sitäkin tärkeämmässä roolissa. Älkää ymmmärtäkö tätä väärin, mutta.....rahanmenoa ei ole tarvinnut hirveän tarkkaan katsoa, kun elelemme taloudessa, jossa ei ole lapsia ja molemmilla on säännölliset kuukausitulot, joten olemme voineet pitkälti panostaa itseemme ja minä lähinnä kotiimme. Ymmärrän perheiden ahdingon, jossa vaikkapa toinen vanhemmista on jäänyt työttömäksi, ei siinä varmaan hurrata.

Rahankäyttöön tulee varmasti muutos ja tekee varmasti erittäinkin hyvää joutua tarkemmin katsomaan ja miettimään mihin rahaa "tuhlaa" tai siis jatkossa tarkkaan harkiten laittaa. Kekseliäisyys varmasti astuu kuvaan mukaan enemmän myös sisustusasioiden parissa.

Näissä ajatuksissa viikonlopun viettoon....
Mukavaa illanjatkoa kaikille!

maanantai 8. helmikuuta 2010



MERELLISTÄ TUNNELMAA
Löysin eilen kivat verhot nettiputiikista saaristolais- tai merellisyysteemaan, mietin tässä tilaamista. Verhoissa ei mielestäni ole liikaa kuvioita ja näihin saisi juuri passelisti lisättyä sinistä, punaista, valkoista ja harmaata raidan muodossa.
Näistä voisi saada ihan mukavan pirteän tunnelman takkahuoneeseen luotua. Vesi elementtinä ja veneily on muutenkin lähellä sydäntä harrastuksen muodossa, joten näin kesä jatkuisi vielä muunakin vuodenaikana veneilykauden jälkeen. Joten jäänpä pohtimaan... :)

lauantai 6. helmikuuta 2010




SAARISTOLAISTEEMAA TAKKAHUONEESEEN

Tämän pelastusrenkaan myötä alan pohtimaan takkahuoneeseen saaristolaisteemaa. Laitan takkahuoneesta kuvaa, kunhan saan sen siihen kuntoon, että pari välähdystä kelpaa napsaista.

Väreinä sinistä, valkoista, harmaata, vähän ehkäpä sitä punaistakin...lattian ja tapetin värit sopivat jo valmiiksi teemaan, joten vaatii vaan tekstiileillä ja muilla sisustustavaroilla uutta näköä. Jotta tästä eteenpäin....





HYVÄÄ AIKAA....

keskittyä tekemään kesän puutarhasuunnitelmia. Tässä pari palaa jo tehdyistä, mutta vielä on vaikka kuinka tekemättä, kun pinta-alaa tontilla on reilut 5000 neliötä.
Vähän tässä pohdin puutarhablogin perustamista - saas nähdä :)

Tässä ensi kesän projekti, johon suunnitelmaa pitäisi tehdä...
tosin minun suunnitelmani muuttuvat kerta toisensa jälkeen, mutta jotta olisi suunnitelma, jota muuttaa, niin pitäisi tehdä sellainen...:)


perjantai 5. helmikuuta 2010




Kohti kevättä...

Vaikka lunta on roppakaupalla, talvi kauneimmillaan ja pakkasetkin taas palaamassa, niin silti mietteet on jo keväässä. Piipahteleepa jopa kesässä. Viikonlopun kunniaksi tarttui kaupasta mukaan pari kimppua tulppaaneja. Tällä viikolla olen muuttanut hieman blogin ulkoasua - toivottavasti tekin pidätte siitä. Yritän tässä käväistä myös teidän blogeissa viikonlopun aikana, sillä alkuvuosi on mennyt niin kaikessa muussa, joten nyt otan aikaa ja haen innostusta ja piristystä sivuiltanne.